EVEN VOORSTELLEN

Barbara
Veldmaat

ARBEIDSRECHT

pragmatisch • efficiënt
sociaal • oplossingsgericht
maatschappelijk betrokken
team player

“Het komt goed.
Ik ga dit regelen.”

Achtergrond:

Ik ben mijn carrière als advocaat in 2004 begonnen bij CMS en heb mij daar in het arbeidsrecht gespecialiseerd. Mijn advisering kenmerkt zich door de pragmatische en daadkrachtige wijze waarop ik adviseer en ondersteun bij het nemen van besluiten. Mijn cliënten zijn onder andere (internationale) ondernemingen en ondernemingsraden uit verschillende sectoren, waaronder Hotels & Leisure, (sustainable) Energy en Automotive. Middels CERTA ben ik actief binnen Lexlink, één van de grootste wereldwijde allianties van toonaangevende advocatenkantoren. Ook ben ik lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA). Ik heb de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) succesvol afgesloten en geef zelf ook geregeld arbeidsrechtelijke cursussen, ook in-house.

Ik kan je verder helpen met zaken die vallen onder:

Arbeidsrecht: CERTA adviseert en procedeert op alle gebieden van het arbeidsrecht. Wij adviseren (internationale) ondernemingen en werknemers over outsourcing, reorganisaties, ontslagzaken, ondernemingsraadprocedures, arbeidsvoorwaarden, overgang van onderneming en arbeidsrecht gerelateerde zaken bij fusies en overnames. Ondernemingen, werknemers/bestuurders en ondernemingsraden vertrouwen CERTA op haar expertise en scherpe en pragmatische aanpak.

Medezeggenschap: CERTA is bij uitstek kundig in het medezeggenschapsrecht. CERTA stond tal van ondernemingsraden en medezeggenschapsraden bij met advies en juridische ondersteuning. Over elk aspect van dit rechtsgebied kunnen wij u adviseren. We zijn snel en flexibel inzetbaar. Waar nodig staan wij onze cliënten bij in procedures, bijvoorbeeld bij de Ondernemingskamer of de kantonrechter.