EVEN VOORSTELLEN

Robin
de Jong

ONDERNEMINGSRECHT

Daadkrachtig • vastberaden
betrokken • scherp
oplossingsgericht • behulpzaam

“When it really matters”
Achtergrond:

Sinds 2011 ben ik advocaat en sinds 2021 werkzaam bij Certa. Hiervoor werkte ik als advocaat op de Amsterdamse vestiging van een Amerikaans advocatenkantoor en bij een corporate boutique kantoor in Amsterdam-Zuid (van 2018 tot en 2020 als partner). Ik heb aan de Universiteit Leiden rechten gestudeerd met een master Civiel recht en ben als advocaat gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en commerciële contracten. Ik heb een brede algemene ontwikkeling, grote kennis van het recht en cliënten prijzen mij vaak om mijn uitstekende dossierkennis.

Ik kan je verder helpen met zaken die vallen onder:

Zakelijke adviespraktijk
Ik heb ruime ervaring in het adviseren van cliënten uit Nederland en het buitenland over (internationale) samenwerkingen, over belangrijke commerciële contracten en begeleid ook regelmatig transacties.

Zakelijke procespraktijk
Ik adviseer en procedeer over commerciële geschillen, overnamegeschillen, aandeelhoudersgeschillen, en bestuurders- en beroepsaansprakelijkheid. Als advocaat sta ik met succes cliënten bij in procedures bij de rechtbanken, in hoger beroep en bij de Ondernemingskamer.