EVEN VOORSTELLEN

Ragnild
Meulenberg

ADVOCAAT / PARTNER
INSOLVENTIE- &
ONDERNEMINGSRECHT

Doortastend • creatief
sportief • muzikaal
enthousiast • direct

“Of we vinden een weg, of we maken er één.”
Achtergrond:

Ik ben geboren en getogen in Zwolle. Na afronding van mijn rechtenstudie in Groningen, heb ik eerst een aantal jaren bij een bank gewerkt. In 2011 ben ik als advocaat gestart bij Certa waar ik sinds juli 2022 partner ben. Ik houd mij bezig met ondernemings- en faillissementsrecht, in 2021 heb ik de specialisatieopleiding Insolventierecht afgerond. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek. Verder sport ik graag: skiën is een favoriete activiteit en ik ben altijd in voor een partijtje hockey. Ook koken en lekker eten is een grote passie.

Ik kan je verder helpen met zaken die vallen onder:

Insolventierecht:
Door de rechtbank word ik regelmatig aangesteld als curator in faillissementen waaronder in de branches bouw, zorg en horeca. Daarnaast sta ik crediteuren, bestuurders, leveranciers of andere betrokkenen bij indien zij (dreigen) te maken krijgen met een faillissement.

Algemeen ondernemingsrecht:
Juridische kwesties die binnen ondernemingen spelen waaronder herstructureringen, geschillen met betrekking tot (handels)contracten maar ook geschillen tussen aandeelhouders en bestuurders en bestuurdersaansprakelijkheid.