EVEN VOORSTELLEN

Matthijs
Bos

ADVOCAAT / PARTNER
ARBEIDSRECHT

aanpakker • oplossingsgericht
humor • sportief
glas halfvol • rechtvaardig

“Niet lullen,
maar poetsen!”

Achtergrond:

Sinds 1996 ben ik advocaat. Ik hou van mijn werk. Geen dag is dezelfde. Ik vind het mooi dat ik dagelijks de kans krijg om in mijn rol als advocaat het bedrijf van de cliënt verder te helpen. Sinds 2023 versterk ik CERTA als partner. Ik ben lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA). De Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht heb ik (cum laude) afgerond. Ik ben internationaal georiënteerd en actief binnen ons kantorennetwerk LAWorld. Dagelijks adviseer ik mijn cliënten in verschillende talen. Om mijn hoofd leeg te maken sport ik graag. Voetbal, tennis, padel, heerlijk! Ook vind ik het ontspannend om te klussen aan mijn Citroën Ami 6 uit 1964. Een project waarin gelukkig altijd iets te doen blijft.

Ik kan je verder helpen met zaken die vallen onder:

Arbeidsrecht: CERTA adviseert en procedeert op alle gebieden van het arbeidsrecht. Wij adviseren (internationale) ondernemingen en werknemers over outsourcing, reorganisaties, ontslagzaken, ondernemingsraadprocedures, arbeidsvoorwaarden, overgang van onderneming en arbeidsrecht gerelateerde zaken bij fusies en overnames. Ondernemingen, werknemers/bestuurders en ondernemingsraden vertrouwen CERTA op haar expertise en scherpe en pragmatische aanpak.

Medezeggenschap: CERTA is bij uitstek kundig in het medezeggenschapsrecht. CERTA stond tal van ondernemingsraden en medezeggenschapsraden bij met advies en juridische ondersteuning. Over elk aspect van dit rechtsgebied kunnen wij u adviseren. We zijn snel en flexibel inzetbaar. Waar nodig staan wij onze cliënten bij in procedures, bijvoorbeeld bij de Ondernemingskamer of de kantonrechter.