Matthijs Bos is per 1 juni 2023 toegetreden als partner bij Certa Advocaten te Amsterdam. Zijn komst levert een belangrijke bijdrage aan de verdere groei en ontwikkeling van het team arbeidsrecht van Certa.

Met Matthijs komen ook Sharif Ali (advocaat arbeidsrecht) en Krista Mol (Office Manager) het team van Certa versterken.

Matthijs adviseert Nederlandse en internationale bedrijven, maar ook hun bestuurders, op het gebied van outsourcing, reorganisaties, ontslagen, medezeggenschap, arbeidsvoorwaarden, overgang van onderneming en tal van andere arbeidsrechtelijk gerelateerde vraagstukken. Matthijs is actief in het internationale netwerk LAWorld. Dit is een internationaal netwerk van 57 onafhankelijke middelgrote advocatenkantoren met meer dan 1350 advocaten in 100 steden. Certa Advocaten wordt met zijn komst het nieuwe lid van LAWorld in Nederland.

Matthijs Bos:
“Ik kijk er naar uit om aan te sluiten bij Certa en mee te werken aan de verdere groei en internationalisering van dit kantoor. Ik ken Certa als zeer ondernemend, klantgericht en pragmatisch. Dit sluit perfect aan bij mijn eigen werkwijze en visie op de advocatuur. Klanten op hoog niveau bijstaan met tegelijkertijd redelijke uurtarieven en een oplossingsgerichte werkwijze. Daar ga ik voor. Bovendien is het een weerzien met enkele oude vrienden, dat voelt al direct vertrouwd.”

Seerp Gratama, partner bij Certa:
“We zijn erg blij met de komst van Matthijs Bos, die wij goed kennen uit het verleden. Met Matthijs kunnen we ons team arbeidsrecht aanzienlijk versterken en onze groeiambities verder verwezenlijken.

Matthijs is zeer kundig, praktisch ingesteld en resultaatgericht. Dit past precies bij hoe wij de advocatuur willen bedrijven. Zodat onze klanten verder kunnen.”