Advocaat Barbara Veldmaat is per 1 maart 2021 toegetreden als partner bij Certa. Haar komst levert een bijdrage aan de verdere groei en ontwikkeling van de arbeidsrechtpraktijk van Certa. Barbara komt van het internationale advocatenkantoor CMS. Zij heeft ruim vijftien jaar ervaring in het arbeidsrecht.

Barbara adviseert (internationale) ondernemingen en hun bestuurders op het gebied van outsourcing, reorganisaties, ontslagen, ondernemingsraadprocedures, arbeidsvoorwaarden, overgang van onderneming en tal van andere arbeidsrechtelijk gerelateerde vraagstukken. Ondernemingen, bestuurders, werknemers en ondernemingsraden, vertrouwen op haar arbeidsrechtelijke expertise. Barbara publiceert en doceert regelmatig over verschillende arbeidsrechtelijke onderwerpen en is actief op sociale media. Ook door Business News Radio (BNR) wordt Barbara regelmatig gevraagd om vanuit haar expertise een onderwerp toe te lichten.

Strategische groei

Ik ben bijzonder blij met deze nieuwe stap. Het is mooi om onderdeel te zijn van de groei van Certa. In deze tijden, waar steeds meer vraag is naar een pragmatische no-nonsens aanpak, is dit een logische overstap. Binnen de markt bestaat er grote behoefte om cliënten, met name binnen het arbeidsrecht, met redelijke uurtarieven vanuit een full service kantoor te kunnen bijstaan. Dit kantoor voldoet precies aan die behoefte. Je krijgt bij ons de kennis en ervaring die je van een groot kantoor mag verwachten. Maar dan persoonlijk, snel en oplossingsgericht. Ik kijk er enorm naar uit om te bouwen en cliënten verder op weg te helpen.” – Barbara Veldmaat 

Rogier Visser, partner bij Certa: “We zijn enorm verheugd een bijzonder talent als Barbara Veldmaat te mogen verwelkomen. Haar komst maakt deel uit van de verwezenlijking van onze groeiambitie. Hiermee zetten wij een verdere stap om – in lijn met onze strategische koers – onze arbeidsrechtpraktijk naar een nog hoger niveau te brengen. Barbara haar aanpak is praktisch en resultaatgericht, dit past precies binnen de visie van Certa.”